Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Interpelláló képviselõ úr a választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. - A táblán megjelenõ eredmény: 139 - 38 - 15.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés határozatképtelen. (Közbeszólások: Nem! Az elnök szavazata dönt! - Nagy zaj. - Többen jelzik, hogy a gépük nem mûködik.) Ha valamelyik képviselõtársunknak nem mûködött a gépe, kérem, jelentkezzen. (Szöllõsi Istvánné és Kristyánné Aknai Erzsébet jelentkezik.) Szöllõsi Istvánné szavazata? (Igen.) Igen. Kristyán Istvánné szavazata? (Igen.) Igen. Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés a választ 141 igen szavazattal, 38 nem szavazattal, 15 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Homoki János úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz: "Az FM- hivatal miért engedi földosztás helyett fosztogatni a Csépai Tisza- menti Tsz területén alakult földkiadó bizottságot?" címmel.

Az interpellációra a miniszterelnök úr megbízásából a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ Nagy Frigyes földmûvelésügyi miniszter úr válaszol. A képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap