Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a részletes vita elsõ szakaszát az 1-9. számú pontokig. Kíván-e valaki felszólalni? (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A második vitaszakaszt az ajánlás 10-13. számú pontjaiban szereplõ módosító indítványok alapján nyitom meg. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

A következõ vitaszakaszt az ajánlás 14-18. számú pontjaiban szereplõ módosító indítványok alapján nyitom meg. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Senki nem jelezte szólási szándékát, a részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakaszt az ajánlás 19-25. számú pontjainak megfelelõen, valamint a 30. számú pontban szereplõ módosító indítvány alapján nyitom meg. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 27-29. pontjaiban szereplõ módosító indítványok alapján. Kérdezem, ki kíván szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát lezárom. A módosító javaslatokról történõ szavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészségi adatkezelésrõl szóló 1994. évi LXXX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4232. számon, a bizottságok ajánlásait T/4232/9. számon kapták kézhez.

Kérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok elnökeit, hogy az ajánlásukat kívánják-e szóban kiegészíteni. (Nincs jelentkezõ.) Nem érkezett jelzés.

A részletes vita szakaszolására a módosító javaslatok közötti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat. Felkérem Trombitás Zoltán jegyzõ urat, hogy ismertesse ezt a javasolt vitaszerkezetet.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap