Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem, hogy elfogadják-e a részletes vita szakaszolására tett javaslatot. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm, megállapítom, hogy a részletes vita szakaszolását a jelen lévõ képviselõk többsége elfogadta.

Megnyitom a részletes vita elsõ szakaszát az 1-11. számú pontokról, valamint a 16. és 17. számú pontokról. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A második vitaszakaszt az ajánlás 12. és 13. számú pontjaiban szereplõ módosító indítványok alapján nyitom meg. Kérdezem, hogy kíván- e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Nincs jelzés, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

Az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 14. és 15. számú pontjaiban szereplõ módosító indítványok alapján nyitom meg. Kérdezem, hogy kíván- e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Nem érkezett jelzés, a részletes vitát lezárom.

Bejelentem, hogy a módosító javaslatokról történõ szavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Kapronczi Mihály képviselõ úr. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap