Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Most rátérünk az interpellációkra. Ezért tisztelettel arra kérem a folyosókon és az irodákban tartózkodó képviselõtársainkat, hogy fáradjanak az ülésterembe, nemsokára határozathozatalra kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Az 1996. november 5-ei ülésünkön Veér Miklós képviselõ úr - a Magyar Szocialista Párt képviselõje - mûvelõdési és közoktatási miniszternek címzett interpellációjára adott államtitkári választ sem a képviselõ, sem az Országgyûlés nem fogadta el. Az interpellációt ezért kiadtam a kulturális bizottságnak. A bizottság jelentését I/3340/1. számon megkapták képviselõtársaim.

A bizottság az interpellációt megvitatta, és javasolta, hogy a Mûvelõdési és Közoktatási Minisztérium a vizsgálat teljes anyagát bocsássa az interpelláló rendelkezésére. Ez megtörtént.

Most megkérdezem a kulturális bizottságot, kívánja-e a jelentést valaki szóban kiegészíteni. (Nincs ilyen irányú jelzés.) Nem kívánja.

Megkérdezem Veér Miklós képviselõ urat, egyetért-e a bizottsági jelentésben foglaltakkal. Megadom a szót Veér Miklós képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap