Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az Országos Rádió és Televízió Testület 1996. évi tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 272 igen szavazattal, 3 ellenszavazattal és 2 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta. (Az eredményjelzõ táblán: 12 tartózkodás.)

Megadom a szót Kristóf István képviselõ úrnak - aki az MSZP képviselõcsoportjának szavazatát kívánja indokolni. (Dr. Kristóf István: A gépem bekapcsolását kérem szépen.) Kérem Kristóf István képviselõ úr gépét bekapcsolni!

Ezek után megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni. (Senki sem jelentkezik.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság alkotmányának módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az elõterjesztést T/4300. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlásait pedig T/4300/12., 14. és 16. számokon kapták kézhez képviselõtársaink.

Megadom a szót dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap