Demeter Ervin Tartalom Elõzõ Következõ

DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Bauer Tamás képviselõtársunk azzal illette az MDF-es hozzászólásokat, hogy minden eddigi MDF-es hozzászólás megalapozatlan volt. A Magyar Demokrata Fórum képviselõcsoportja részérõl elõször szóltam hozzá, tehát akkor a többiekre ne vesztegessünk szót, mert abban bizonyára téved.

A Kecskés professzor által készített alkotmánybírósági beadvány 1996. november 6-ai keltezésû, tehát ennek a tartalmáról kizárólag 1996. november 6-a után lehet beszélni, az elõtte levõ idõszakban nem lehet beszélni. Azért vetettem fel, és nem utaltam rá, hogy melyik kormányra, melyik privatizációs törvényre vonatkozik és melyikre nem vonatkozik. Ennek a tartalmi elemeivel csak '96. november 6-át követõen lehet foglalkozni. Én hiányoltam ezt az elõterjesztésbõl, ezt a kifogását nehezen tudom fogadni Bauer Tamás képviselõtársamnak.

Végezetül a gyors végkiárusításról egy-két szót. Tisztelt képviselõtársam, kiderül itt két nagy cégrõl is, hogy 1997-ben próbálják privatizálni, tehát itt gyorsaságról mindenféleképpen beszélhetünk. És kiderült az is, hogy ezt a törvényjavaslatot sürgõsségi eljárással és még a nyári szünet elõtt kívánja a kormányzat elfogadtatni, ezért mindenféleképpen és egyértelmûen azt tudom mondani, hogy egy gyors, erõltetett privatizációról van szó.

Köszönöm figyelmüket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap