Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Kérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakaszt az ajánlás 110. számú pontja alapján nyitom meg, a nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettség címû fejezet vonatkozásában. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Senki nem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 111-116. pontjai alapján, a vegyes és hatályba léptetõ rendelkezések módosítása tekintetében. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát és a részletes vitát is lezárom.

Kérdezem államtitkár urat, hogy most, vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván szólni, válaszolni a vitában elhangzottakra. (Keller László: A határozathozatalt megelõzõen.) Államtitkár úr jelezte, hogy majd a határozathozatal elõtt kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

(17.40)

Most soron következik a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetérõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4230. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/4230/118. számon kapták kézhez.

Kérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy írásbeli ajánlásukat kívánják-e szóban kiegészíteni. Megadom a szót Schwarz Tibor úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap