Boros László Tartalom Elõzõ Következõ

BOROS LÁSZLÓ jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita javasolt szerkezete a következõ:

Az ajánlás 3-17. pontjai az általános rendelkezésekhez benyújtott indítványokat tartalmazzák, ezekkel összefüggésben nyílik meg a részletes vita elsõ szakasza az 1., 2., 23., 28., 49., 58., 70., 71. és 72. pontokra is.

A vita második szakasza az egészségbiztosítás egészségügyi szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekhez érkezett indítványok megvitatásából áll; a tartalmi összefüggésekre figyelemmel a 18-69., valamint a 87. és 88. pontok alapján. A vita e szakaszában nem szerepelnek a már korábban tárgyalt javaslatok.

A törvényjavaslat IV. fejezetéhez, a baleseti ellátások szabályaihoz érkezett módosító javaslatokat az ajánlás 73-76. pontjai tartalmazzák.

A felelõsségi szabályok körében a 77-80. pontok vitájára kerül sor.

A nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségre vonatkozó módosító indítványok az ajánlás 81. és 82. pontjaiban szerepelnek, ezekhez kapcsolódóan nyílik meg a vita e szakasza a 85. pontban szereplõ indítványra is.

Végül az átmeneti és zárórendelkezések körét az ajánlás 83-86. pontjaiban szereplõ indítványok kívánják módosítani. A vita e szakaszában már nem szerepel a 85. pont.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap