Bogárdi Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm, tisztelt elnök úr, de nem arról van szó, hogy Buzássy Lajos diplomája létezik vagy nem. Arról van szó, hogy ez Magyarországon elõfordulhat vagy nem fordulhat elõ. Senki sem kérdezte meg az elõbb említett dékán úrtól, nem tart-e attól, hogy valaki bûnvádi eljárást indít ellene, amikor õ perrel fenyegetõzik, hogy egyszerûen okiratot hamisítottak.

Szintén idézem a minisztérium jelentését: "A törzskönyv szerint Buzássy Lajos beiratkozásának kelte 1994. szeptember 1." Ami nyilvánvalóan nem felel meg a valóságnak, lévén hogy csak '96. március 18-án kérte a felvételét. Tekintettel arra, hogy a törzskönyv okirat, okirathamisítás ténye forog fenn. Kérdezem: miért nem jut eszébe senkinek, akinek tudomására jutott, hogy ebben az ügyben feljelentést tegyen?

Ezek után természetes, hogy a helyettes államtitkár is jogorvoslatról beszél, csak azt nem tudom, hogy mi ellen, és arról, hogy valakinek érdekében állt õt befeketíteni. Ezek után befeketíteni, tisztelt Ház?!

(15.00)

A helyzet innentõl kezdve tragikus. (Mozgás és zaj a kormánypárti oldalon.) Ha vádlóvá léphet elõ a vádlott... (Nagy zaj.) Tisztelt Ház! Ha a vádló...

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap