Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a választ. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy az Országgyûlés elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 178 igen szavazattal, 39 ellenszavazat és 19 tartózkodás mellett a választ elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Szeretném tájékoztatni a tisztelt Országgyûlést, illetõleg felhívni a figyelmet arra, hogy képviselõtársaim kézhez kaptak most délután egy tájékoztatót, amely a délutáni titkos szavazásnak az eredetileg tervezetthez képest megváltozott rendjét tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a kérdéseket követõen szünetet rendelek el 17 óra 15 percig. Ez idõ alatt - mivel az MSZP frakciója tárgyalási szünetet kért - az MSZP-frakció a kongresszusi teremben, az SZDSZ-frakció pedig a fõemelet 55. számú helyiségben ülésezik.

Most áttérünk a kérdések elmondására. (Zaj. - A képviselõk nagy része távozik a terembõl.)

Tisztelt Országgyûlés! Megkérem képviselõtársaimat, hogy akik nem kívánnak részt venni a kérdések tárgyalásánál, gyorsabban hagyják el a termet.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Rab Károly úr, független képviselõ, kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek: "Lehetséges-e a kötelezõ kamarai tagság megszüntetése?" címmel. Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést és a kérdést feltenni kívánó képviselõtársunkat, hogy a kérdésre miniszterelnök úr megbízásából Fazakas Szabolcs miniszter úr fog válaszolni. Rab Károly képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap