Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatal következik. Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a mentelmi jog felfüggesztése a jelen lévõ országgyûlési képviselõk kétharmadának igen szavazatát igényli. Emlékeztetem önöket: a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselõ úr mentelmi jogát az Országgyûlés függessze fel. (Zaj.)

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy felfüggeszti-e dr. Kovács Pál országgyûlési képviselõ mentelmi jogát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 83 igen szavazattal, 104 ellenszavazattal és 57 tartózkodással dr. Kovács Pál mentelmi jogát nem függesztette fel. (Taps.)

Tisztelt Országgyûlés! Kettõ perc szünetet rendelek el, általános vitával folytatjuk a munkánkat. (Számos képviselõ hagyja el az üléstermet. - Rövid szünet.) Tisztelt Országgyûlés! Folytatjuk munkánkat. Képviselõtársaimat, akik ebben egyelõre nem kívánnak részt venni, megkérem, hogy gyorsabban végezzék el máshol a munkájukat. (Derültség. - Közbeszólás: Nem napoljuk el?)

(23.10)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a határõrség fejlesztésének irányairól szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája. Az elõterjesztést H/4541. számon, az önkormányzati bizottság ajánlását pedig H/4541/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Világosi Gábor államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap