Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Tisztelt Képviselõ Asszony! Valóban... (Általános zaj.) Figyelmet kérek, tisztelt Országgyûlés! Valóban kétségem van indítványának házszabályszerûségérõl, mert nem ismerek olyan Házszabályt, amely azt mondja, hogy egy indítvány tovább él a végtelenségig. (Folyamatos zaj. - Dr. Dávid Ibolya: Miért volt szünet?) Az indítványát azonban természetesen akceptálni kell, mert az házszabályszerû.

A képviselõ asszony számára nem meggyõzõ a szavazás, ezért gépi szavazást kér.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést - és kérem képviselõtársaimat, hogy géppel szavazzanak -, hogy egyetértenek-e az elõbb elõterjesztett javaslatommal. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás. - 173 igen, 2 tartózkodás, 7 nem.) Kérem Hankó Faragó Miklós képviselõ úr gépét bekapcsolni! (Közbeszólás: Juhász Gáborét!) És Juhász Gábor gépét is kérem bekapcsolni!

Tisztelt Országgyûlés! Megállapítom, hogy - két képviselõtársunk feltehetõen "igen" szavazatával - az Országgyûlés 175 igen szavazattal, 2 ellenszavazat, 7 tartózkodás mellett szavazott... - az Országgyûlés azonban nem határozatképes.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel az Országgyûlés határozatképessége nem állt helyre, mai ülésünket berekesztem, az Országgyûlést holnap 9 óra 30 percre összehívom... (Közbeszólások: 8 óra 30 percre!) 8 óra 30 percre összehívom. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

Kérem a házbizottság tagjait, hogy a Delegációs teremben rendkívüli házbizottsági ülésre összejönni szíveskedjenek!

(Az ülésnap 18 óra 01 perckor ért véget.)

Tartalom Elõzõ

Eleje Honlap