Dobos Krisztina Tartalom Elõzõ Következõ

DR. DOBOS KRISZTINA (MDF): Nem kívánok államtitkár úrral a Micimackó területén vitatkozni - Micimackónak is vannak üzletfelei, rokonai és barátai.

Meg kell hogy mondjam, hogy akkor nem döntött a tankönyves kamara a hitelekrõl, és valószínûleg államtitkár úr nem tudja, hogy a tankönyves kamara vezetõ asszonya dönt arról, hogy melyik tankönyvkiadó kap hitelt, és melyik nem kap, illetve javaslatot tesz, és nem volt a minisztériumban szobája.

Mégis arról szeretném tájékoztatni államtitkár urat, hogy az a 2000 forintos iskolai könyvtártámogatás, ami szóba került, most már egyrészt tartós tankönyvtámogatássá is fajult, ahogy a miniszter úr tegnapi válaszában ez megjelent.

Hiába is mondja azt, hogy nem növekedett a tankönyvek ára. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a tankönyvek ára növekszik. És ha önök nagyobb árnövekedést reméltek, mint ami valóban teljesült, ez nem vigasztalja a szülõket (Az elnök a csengõ megkocogtatásával jelzi a felszólalási idõ leteltét.), akiknek ez a kérdés rendkívül fontos.

Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

/Sasvári-/

(13.50)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap