Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést: egyetért- e az elõterjesztés kivételes eljárásban történõ tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 204 igen szavazattal, 96 ellenében, 9 tartózkodással az elõterjesztést nem tárgyalja kivételes eljárásban.

Buzás Sándor és képviselõtársai kivételes és sürgõs tárgyalást kérve benyújtották a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. számú törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslatot, T/4639. számon.

Kérdezem az elõterjesztõket: kívánja-e valamelyikük a kivételes eljárást indokolni? Buzás Sándor neve jelent meg a gépen. Tévedés történt. Nem kívánják indokolni.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést: egyetért-e az elõterjesztés kivételes eljárásban történõ tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 249 igen szavazattal, 61 ellenében, 4 tartózkodással az elõterjesztést nem tárgyalja kivételes eljárásban.

/Boros-/

(17.20)

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztõk kérték a törvényjavaslat sürgõs tárgyalását. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e ezzel. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 259 igen szavazattal, 48 ellenében, 3 tartózkodással a törvényjavaslatot sürgõs tárgyalásba vette.

Pusztai Csaba és Göndör István képviselõ urak kivételes és sürgõs tárgyalást kérve nyújtották be a közúti közlekedésrõl szóló 1988. évi I. számú törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslatot T/4599. számon. Kérdezem az elõterjesztõket, hogy kívánják-e a kivételes eljárást indokolni.

Göndör István képviselõ úr jelentkezett. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap