Balsay István Tartalom Elõzõ Következõ

BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Mélyen tisztelt Miniszter Úr! Nem fogadom el a választ. Valószínû, hogy nem ugyanazt a jelentést olvastuk, és a televízióban is valószínû, hogy egy más adást láttam.

Tisztelettel tájékoztatom miniszter urat, hogy a Legfõbb Ügyészség vizsgálatot folytat Szabolcs-Szatmár megyében jogtalan elõny, állami támogatás igénybevétele kapcsán e kérdéshez kapcsolódó tárgykörben. Tájékoztatom tisztelettel miniszter urat arról is, hogy 15 pontban határozza meg az Állami Számvevõszék a miniszter feladatait, amelyek közül csak néhányat említek meg: követelje meg a mérlegvalódiság érvényesítését az intézményi mérlegek leltárral való alátámasztására -

11. oldal; vizsgáltassa meg a KTM felügyelete alá tartozó költségvetési szervek saját kezelésû üdülõinek mûködési feltételeit és !gy tovább - 10.; gondoskodjon a KTM kezelésébe vett területfejlesztési forrásokból pályázat keretében támogatott beruházások rendszeres ellenõrzésérõl - a 15. pontban.

Javasolom tisztelettel miniszter úrnak, hogy szíveskedjék az ÁSZ- vizsgálatot átolvasni. Nem fogadom el a választ. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap