Homoki János Tartalom Elõzõ Következõ

DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Vegyél példát a fõnökrõl!) Államtitkár Úr! Ha a büntetõeljárás folyamatban van Bodnár ellen, akkor miért nem függesztették fel MLSZ-elnökségi tagságát? Ez az elsõ kérdésem. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Ki függeszti fel?)

A közvéleményt felháborítja (Dr. Szabó Zoltán: Te vagy a közvélemény?), hogy a focicsalók ügyében érdekeltek egy mondattal intézték el a választ, mondván, hogy hazugság az egész. A könyvben leírtak kísértetiesen hasonlítanak a Telebingo- és a Zempléni-ügyekre.

A kormánytényezõk részérõl ebben az ügyben semmilyen konkrétum nem hangzott el. Vajon miért hallgat errõl az ügyrõl a sportot felügyelõ miniszter, az MLSZ, illetve az OTSH? Nem kellett volna engedni, hogy a tévéközvetítések jogát részben magáncégek biztosítsák. Ebben a kormányt is felelõsség terheli! Miért nem az MLSZ diszponál a közvetítések felett? Miért csak a bevételek 10 százalékát kapja meg az MLSZ? Érdekes kérdés, államtitkár úr! Közben több 10 milliós adóssága van az MLSZ-nek. Vajon megvizsgálta-e az OTSH (Az elnök a csengõ megkocogtatásával jelzi az idõkeret lejártát.), hogy ez mibõl származik?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap