Gyimóthy Géza Tartalom Elõzõ Következõ

GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Államtitkár úr kissé ízléstelen megjegyzésére nem kívánok reagálni. Nem én ülök az MSZMP utódpártjában, tisztelt államtitkár úr, hanem ön! - errõl csak ennyit. (Dr. Torgyán József: Helyes, igaza van! - Taps a kisgazdapárti padsorokban.) És visszautasítom azokat a vádakat, amiket ön mondott.

A másik: öntõl, tisztelt munkaügyi minisztériumi államtitkár úr, azt várják ezek a dolgozók, s akik itt tüntettek, hogy önök mérlegeljék, végezzenek hatásvizsgálatokat, hogy mi az olcsóbb egy államnak, hogy most 210 családot kilökni és majd szociális segélyért menni a polgármesteri hivatalhoz, vagy pedig még egy meglevõ gyárat hagyni lezülleszteni, és teljesen ellopni, apránként szétszedni.

Önök sajnos, tisztelt államtitkár úr, ehhez asszisztálnak, úgy látszik, sajnos a KISZ-ben és a régi kommunista pártban nem tanulták meg azokat a formákat, hogy a piacgazdaságban lehetne hatásvizsgálatot végezni. Nem tudom elfogadni az ön válaszát, és visszautasítom a feltételezéseket! (Taps a kisgazdapárti padsorokban. - Dr. Torgyán József: Úgy van! Nagyon jó! Tanuljon meg az államtitkár úr olvasni, utána használjon ilyen hangot! - Dr. Szabó Zoltán: Gyimóthy úr meg tanuljon meg beszélni!)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap