Gombos András Tartalom Elõzõ Következõ

DR. GOMBOS ANDRÁS (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök asszony. Glattfelder képviselõtársam jól emlékszik arra, hogy valóban, a mezõgazdasági bizottság is megtárgyalta ezt az OECD-elõterjesztést, és ott a kormány valóban ezt az álláspontot képviselte. Mi ezt elhittük, és a mai napig is azt állítjuk, hogy ez az OECD-szerzõdés a Magyar Köztársaságra nézve kedvezõ szerzõdés. Önök állítják ennek az ellenkezõjét, és ha önök állítják az ellenkezõjét, és akkor is tudták, sejtették vagy föltételezték, hogy ez számunkra hátrányos, akkor kellett volna ezeket az érveket felsorolni. Akkor kellett volna rámutatni!

Úgy gondolom, hogy szerencsétlen dolog most visszamenõleg mutogatni abban az esetben, amikor az önök frakcióvezetõje, pártelnöke, Orbán Viktor bizottsági elnökként is megszavazta a ratifikáció során ezt a szerzõdést és a néhány fideszes képviselõ is, aki akkor éppen itt tartózkodott, szintén egyhangúlag megszavazta ezt az elõterjesztést.

Úgy gondolom, hogy ezek után felvetni ezeket a kérdéseket teljesen indokolatlan és nem egészen logikus. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap