Göndör István Tartalom Elõzõ Következõ

GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Tisztelettel kérem az elnök asszonyt: térjünk vissza oda, arra a részletes vitára, ami a napirend szerint szerepel, mert az a meggyõzõdésem, hogy itt hosszú-hosszú percek óta a 4749-es, a termõföldrõl szóló törvényrõl beszélünk.

(18.30)

És egyetlen gondolatot hadd tegyek hozzá, ami ide tartozik a módosító javaslathoz. Tisztelt Képviselõtársaim! A választóink, az állampolgárok tökéletesen tudják, mit takar ma már az a szó, hogy gazdasági társaság: annak lehetnek magyar és külföldi tagjai.

És amit Gyimóthy úr olyan sokszor elmond, a 300 ezer aláírás: hadd mondjam el a személyes tapasztalatomat, és nem nevezem meg azokat a pártokat, akiknél én vettem egy egész hétvégén a fáradságot, körbejártam, hogyan gyûjtik az aláírást. Tisztelt Képviselõtársaim! Minden egyes helyen majdnem elkergettek, és csak ez volt a kérdés: akar népszavazást földkérdésben vagy nem akar. A kérdésrõl, ami itt szerepel, szó sem esett!

Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban. - Glattfelder Béla: Rágalom! Ott volt minden a lapon! - Közbeszólás az ellenzéki pártok padsoraiból: Nem ismeri a képviselõ úr a törvényt!)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap