Horn Gyula Tartalom Elõzõ Következõ

HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselõ Úr! Meg kell mondanom, nagyon becsülöm, hogy mindent össze tud kavarni. (Derültség a kormányzó pártok padsoraiban.) Tudniillik Bõsrõl nem volt szó Ótátrafüreden.

Kettõ: Gyõrben, a gyõri tárgyaláson, amely a Hágai Nemzetközi Bíróság ítélete elõtt volt, csak egy hangzott el, hogy Bõssel kapcsolatban kell megvizsgálni a Mária Valéria-híd építésének a lehetõségét. Nagyon kérem, ne keverje össze!

A harmadik: 1996 õszén beszámoltam a tisztelt Országgyûlésnek arról, miért volna értelme a külön, peren kívüli megállapodás megkötésének. Ön mint jogász, tudja, hogy annak milyen jelentõsége van. Mert ha peren kívüli megállapodásban rögzíteni tudtuk volna egyetértésünket, akkor például nincs annak kimondása, hogy a '77-es szerzõdés érvényben van. Ezt csak meg kívánom jegyezni.

És végül még valamit: türelmet kérek. (Az elnök a csengõ megkocogtatásával jelzi az idõkeret lejártát.) Nagyon sok dolga van a Háznak is, nekünk is. (Az elnök a csengõ megkocogtatásával jelzi az idõkeret lejártát.) Kérek türelmet öntõl is, képviselõ úr.

Köszönöm. (Taps a kormánypárti képviselõk padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap