Sepsey Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselõtársaim! Lenne egy ügyrendi javaslatom, egyben Szász Domokos képviselõtársamnak, aki bár elég régen képviselõ, mégis inkább a felszólalásával húzta az idõt a módosító javaslatok beadása végett, ahelyett hogy kérte volna az elnököt, hogy mondjuk, holnap zárja le az általános vitát, és technikailag meg lehetett volna tenni, hogy ezalatt beadja a módosító javaslatokat.

A felszólalásának három részéhez viszont okvetlenül megjegyzést kell fûznöm. Az egyik, igen tisztelt képviselõtársaim, hogy meglehetõsen reklámízûnek tûnt, hogy képviselõtársam hosszasan dicsérte a Szerencsejáték Rt. jelenlegi vezetését. Én úgy gondolom, hogy egy általános vitában erre nincs szükség.

Másrészt a gépi lottószelvény-feldolgozásnak a bevezetése a korábbi vezetésnek volt az elhatározott szándéka, tehát a dicséret e tekintetben õket illeti.

Harmadsorban pedig, hogyha képviselõtársam elégedetlen azzal, hogy az ellopott gépjármûvekkel kapcsolatos számítástechnikai feldolgozás meglehetõsen döcögve haladt a Belügyminisztériumban, akkor inkább a Szabad Demokraták Szövetségének jelenlegi elnökét, aki egyben belügyminiszter, egy taggyûlésen kérdezze meg, hogy mi a probléma, ne pedig itt egy általános vitában hivatkozzon erre.

Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap