Szász Domokos Tartalom Elõzõ Következõ

SZÁSZ DOMOKOS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Két dologra muszáj reagálnom. A gépi feldolgozást nem dicséretképpen vagy elmarasztalásképpen említettem, hanem abban az összefüggésben, hogy azok, akik ilyen feltételekkel még nem tudnak kommunikálni és adatátvitellel, szervezéssel foglalkozni, bátran fordulhatnak a Szerencsejáték Rt.-hez. Ez nem tagadja azt a részt, hogy ezt a korábbi vezetés kezdte el. A mondatom lényege nem az volt, amire képviselõtársam gondolt, hanem az, hogy azok a területek, amelyek most nem annyira élnek ezzel, forduljanak oda, hogy hogy és miként kell csinálni ezt a dolgot.

A másikban meg kell nyugtatnom, hogy éppen a Szabad Demokraták Szövetségének képviselõi, név szerint Wekler Ferenc, Szigethy István és jómagam voltunk azok, akik a kocsilopás ügyében bizony, az összes szervvel, tehát a vámhivatal vezetõjével, a vámparancsnokság vezetõjével, a rendõrség vezetõjével, a minisztérium vezetõjével, a közúti felügyelõséggel és a biztosítók szövetségével teljesen új módszereket is ajánlottunk arra, hogy és miként lehet a gépkocsilopást megakadályozni.

Nyilván tudja képviselõtársam azt is, hogy az utolsó hónapokban már majdnem a felére csökkent a gépkocsilopások száma, éppen azon technikák alkalmazása folytán, amelyeket annak idején többek között mi magunk is javasoltunk.

Köszönöm szépen. (Szórványos taps az SZDSZ padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap