Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván- e még valaki ebben a témakörben felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezõ nincs.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni. (Dr. Avarkeszi Dezsõ nemet int a fejével.) Az államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében az általános vitát elnapolom. Lehetõség szerinti lezárására a holnapi ülésnapunkon a határozathozatalok elõtt kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a köztisztviselõk jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést T/4716. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/4716/38. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ önkormányzati, költségvetési, foglalkoztatási és alkotmányügyi bizottságot, hogy kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására, a törvény szerkezeti rendjét követve a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat.

(18.30)

Felkérem Szili Sándor jegyzõ urat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap