Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem államtitkár urat, kíván-e most vagy pedig a határozathozatalt megelõzõen válaszolni. (Jelzésre:) Majd a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni az elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés!

Soron következik a társadalmi szervezetek által használt állami tulajdonú ingatlanok jogi helyzetének rendezésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Fedor Vilmos, Magyar Szocialista Párt és dr. Hankó Faragó Miklós, SZDSZ, képviselõtársaink önálló indítványát T/4364. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

(19.00)

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Soron következik a fertõdi Esterházy-kastélyegyüttes tárgyában benyújtott országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Dr. Szabó Iván és dr. Raskó György képviselõtársaink, Magyar Demokrata Néppárt, önálló indítványát H/4647. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/4647/2. és 3. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Soron következik a Hungária Televízió Közalapítvány 1996-ban végzett tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést H/4618. számon, a bizottságok együttes ajánlását H/4618/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a részletes vitát az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslatról. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a részletes vitában. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az országgyûlési határozati javaslat részletes vitáját lezárom, a módosító javaslatról jövõ heti ülésén határoz az Országgyûlés.

Soron következik a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának 1996. március 1. és 1997. március 10. közti tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést H/4617. számon, a bizottságok együttes ajánlását H/4617/7. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kívánják.

Indítványozom, hogy az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat az Országgyûlés a részletes vitában összevontan tárgyalja.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e ezt a javaslatot. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a részletes vitát. Kérdezem, kíván- e valaki felszólalni a részletes vitában. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kíván.

Az országgyûlési határozati javaslat részletes vitáját lezárom. A módosító javaslatokról jövõ heti ülésén határoz az Országgyûlés.

Soron következik a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának a közalapítvány létrejötte óta végzett tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést H/4616. számon, a bizottságok együttes ajánlását H/4616/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a részletes vitát.

Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslattal kapcsolatban. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatról jövõ heti ülésén határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dögei Imre képviselõ úr. (Dr. Toller László hozzászólásra jelentkezik.)

Ügyrendi kérdésben kíván a képviselõ úr felszólalni? (Dr. Toller László jelzi, hogy igen.)

Megadom a szót ügyrendi kérdésben Toller László képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap