Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom.

Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az Országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról döntünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek Bszrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs, ezért a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és a Moldovai Köztársaság kormánya között a Magyar Köztársaság, illetve a Moldovai Köztársaság területén jogellenesen tartózkodó személyek átadásáról és átvételérõl szóló, Budapesten 1997. június 14-én aláírt megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 250 igen szavazattal, 1 ellenében, 1 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Soron következik a Magyar Köztársaság és Ausztrália között a bûnügyi jogsegélyrõl szóló, Budapesten 1995. év október 25-én aláírt szerzõdés kihirdetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala.

Az elõterjesztést T/4912. számon, a bizottságok ajánlásait T/4912/1. és 2. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap