Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel több képviselõtársunk nem jelentkezett felszólalásra, a részletes vita e szakaszát lezárom, és a harmadik vitaszakaszt nyitom meg az ajánlás 80-116. pontjai szerint, a korábban már tárgyalt 98. pont kivételével. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Mivel hozzászólásra nem jelentkeztek: a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõt, az ajánlás 117-133. pontjaiban lévõ módosító javaslatok alapján. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Szólni nem kíván senki: a vita e szakaszát lezárom.

Következik a 134-152. pontokig tartó indítványok vitája. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Itt sincs hozzászóló: a vita e szakaszát lezárom.

Következõ: a 153-159. pontokig. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Nincs hozzászóló: a vita e szakaszát lezárom.

Következõ vitaszakasz: az ajánlás 160-196. pontjaiban szereplõ módosító javaslatok, a 180., 188., 189., 190., valamint a 192. pontok kivételével. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) A vita e szakaszát lezárom, mert senki nem jelentkezik hozzászólásra.

Az utolsó vitaszakaszt nyitom meg, az ajánlás 1. pontjában benyújtott módosító javaslatról. Megadom a szót Miklós László képviselõ úrnak, MSZP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap