Bauer Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Emlékeim szerint Sasvári Szilárd képviselõtársunk nem volt itt, amikor a költségvetési vita elsõ napján, mármint a vezérszónoklatok napján... (Sasvári Szilárd: Tévedés!) Itt a teremben nem volt! Lehet, hogy hallgatta valahol a beszédet, de itt a teremben nem volt, mert a teremben összesen két fideszes képviselõ foglalt helyet, Varga Mihály és Csépe Béla. Más, a Fidesz-frakcióhoz tartozó képviselõ nem ült itt a teremben.

Figyelmesen végighallgattuk Varga Mihályt, és Varga Mihály vezérszónoklatában egyetlenegy szó arról nem volt, hogy a Fidesz- Magyar Polgári Párt mibõl kívánja azokat a pótlólagos kiadásokat finanszírozni, amelyeket majd a többi fideszes képviselõ a költségvetési vitában feltehetõen el fog mondani.

Én azt tanácsolom Sasvári Szilárdnak, hogy figyelmesen olvassa el a jegyzõkönyvben, hogy mit mondott Varga Mihály, és ha talál benne valami ilyesmit a forrásokról, akkor én elnézést fogok kérni ezért a megjegyzésemért. De én nagyon figyeltem, és hosszan vitatkoztam is Varga Mihállyal - forrásokról nem volt szó.

Én azt gondolom, polgári jövõ, ezzel én egyetértek, polgári otthonok építése, ezzel is egyetértek; a polgári deficitteremtéssel és a polgári eladósodással nem értek egyet.

Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap