Mádi László Tartalom Elõzõ Következõ

MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Miniszter Úr! Örülök, hogy miután egy évbõl egy napot Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében töltött, jobban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeinek érzi magát, mint én, aki ott születtem és azóta is ott élek, és azt gondolja, hogy egy nap alatt több információt tud összegyûjteni. (Mozgás és zaj a kormánypárti oldalon.)

A minisztérium ebben az ügyben négy éve nem tud megoldást nyújtani, évrõl évre botrány van. Azt gondolom, egy minisztériumnak talán észre kellene vennie, hogy az alma nem október 1-jével érik meg, hanem korábban. S ha október 1-jétõl meghirdet a minisztérium egy támogatási rendszert, akkor nem 12-ével kell megjelentetni a rendeletet. S ha tényleg a termelõkhöz akarja eljuttatni a támogatást, akkor talán nem kellene hagyni, hogy három-négy napig ott álljanak teherautókkal és 15 ezer forintot fizessenek ki a fuvarozónak, mert így nem a termelõkhöz jut el a pénz, amit a költségvetésbõl nekik szánnak, hanem máshova.

Miniszter úr, kérem, hogy alaposabban vizsgálja meg ezt a helyzetet, mert úgy látszik, egy nap kevés arra, hogy megismerje ezt a problémát.

Köszönöm szépen. A választ nem fogadom el. (Taps a ellenzéki oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap