Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a Hungária Televízió Közalapítvány 1996-ban végzett tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 261 igen szavazattal, 15 nem szavazat ellenében, 49 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának 1996. március 1. és 1997. március 10. közötti tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat zárószavazása. Az elõterjesztést H/4617. számon, az egységes javaslatot pedig H/4617/8. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

A Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megadom a szót Szabó Zoltán államtitkár úrnak, aki a kormány álláspontját ismerteti.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap