Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tehát a kormány támogatja a javaslatot.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlés, hogy elfogadja-e a területfejlesztési támogatások és a decentralizáció elveirõl, a kedvezményezett területek besorolásának feltételrendszerérõl szóló 30/1997.(IV.18.) számú országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 273 igen szavazattal, 9 nem szavazattal, 22 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának a közalapítvány létrejötte óta végzett tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat zárószavazása.

(18.20)

Az elõterjesztést H/4616. számon, az egységes javaslatot pedig H/4616/6. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében kérem Magyar Bálint miniszter urat, hogy ismertesse a kormány álláspontját a Rádió Közalapítvány Kuratóriumával kapcsolatos beszámolóról, tehát hogy azt támogatja-e vagy nem a kormány.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap