Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a harmadik vitaszakaszt az ajánlás 32. és 34. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván felszólalni. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 37. pontja alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem, a részletes vita e szakaszát és magát a részletes vitát is lezárom. Akar László államtitkár úr.. (Akar László: Majd késõbb!) késõbbi idõpontban, a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az adózás rendjérõl szóló 1990. évi XCI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4891. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/4891/29. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a törvény szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat. Felkérem Póda Jenõ jegyzõ urat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap