Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Igen, tehát a határozathozatalt megelõzõen kíván a Pénzügyminisztérium válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a külföldi székhelyû vállalkozások magyarországi fióktelepeirõl és kereskedelmi képviseletérõl, valamint a számvitelrõl szóló 1991. évi XVIII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztéseket T/4965. és T/4963. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Írásban senki nem jelentkezett. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni ebben a témakörben. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Az együttes általános vitát lezárom. Az elõterjesztések részletes vitára bocsátására holnap délután kerül sor.

Soron következik a helyi önkormányzatok címzett és céltámogatási rendszerérõl szóló 1992. évi LXXXIX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/4859. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4859/2-5. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Gyárfás Ildikó, a Magyar Szocialista Párt részérõl. Õt követi majd Bernáth Varga Balázs képviselõ úr, a Független Kisgazdapárttól.

Megadom a szót Gyárfás Ildikó képviselõ asszonynak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap