Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Kétperces reagálásra megadom a szót Gellért Kis Gábor képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt. (Gellért Kis Gábor jelzi, hogy nem kíván szólni.) Nem kért a képviselõ úr szót? Elnézést! (Gellért Kis Gábor: A zöld lámpa ég valamilyen oknál fogva.) Ha a zöld lámpa ég, akkor kap szót. De ezek szerint valami tévedés volt.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Nincs ilyen jelzés.) Senki nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom; és egyben a részletes vitát is lezárom.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy kíván-e most válaszolni. (Dr. Avarkeszi Dezsõ: A késõbbiekben.) A késõbbiek folyamán kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

A módosító javaslatokról történõ határozathozatalokra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a cégnyilvántartásról, a cégnyilvánosságról és a bírósági cégeljárásról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4746. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/4746/14. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Farkas Gabriella képviselõ asszonynak, Magyar Demokrata Néppárt. (Dr. Farkas Gabriella: Nem ég a lámpám!) Valami gond van a monitorral, mert a neve megjelent.

Megkérdezem, kíván-e valamelyik bizottság elõadót állítani. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kíván. Felkérem a jegyzõ urat, ismertesse a vita javasolt szerkezetét!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap