Sepsey Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselõtársaim! Akik tapsoltak az államtitkári válaszra, kérdezzék meg, hogy az államigazgatási eljárási törvény mely szakasza alapján jogosult erre a Belügyminisztérium. Külföldi bíróság számára a Belügyminisztérium személyzeti fõosztályvezetõje vagy beosztottja hallgathat-e meg tanúkat, az errõl készült jegyzõkönyvet külföldi bíróságnak elküldheti-e vagy sem. Fõleg akkor, megjegyzés nélkül, ha nyilvánvaló hazugságot tartalmaz ez a jegyzõkönyv!

Államtitkár úr, akkor lesz ennek az ügynek vége, ha a belügyminiszter úr egyrészt megírja az ausztrál bíróságnak, hogy ezeket a jegyzõkönyveket semmisnek kell tekinteni, másrészt pedig a belügyminiszter úr veszi a fáradságot és rendet tesz a Belügyminisztériumban. '95 júliusában folytatták le ezeket a meghallgatásokat, azok a személyek, akik ezekben részt vettek, nem valók a Belügyminisztériumba.

Tessék intézkedni, mert legközelebb nyilasok fognak majd ilyen igazolásokat kérni, és azoknak is ki fogja adni a belügyminiszter! (Gyimóthy Géza: Elõbb azok voltak, utána lettek ávósok! - Taps az ellenzék padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap