Demeter Ervin Tartalom Elõzõ Következõ

DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Asszony! Az megnyugtató, ha foglalkoztak ezzel a kérdéssel, csak az eredményrõl nem számolt be a válaszában, talán a viszontválasz erre alkalmat ad.

A válaszban célszerû lenne a képviselõi állításokat és nem egy újság állításait megcáfolni, az általam tett állításokat ugyanis nem cáfolta. De ha már erre utalunk, az egyik napilapban valóban megjelent egy írás "Közpénzek magánzsebben" címmel, ami arról szólt, hogy jogtalan gazdasági elõny megszerzésének bûntettével gyanúsítja a rendõrség N. Lászlót, aki az Autó-Híd Rt. vezetõje volt, '95-ben cégei nevében több tízmilliós nagyságrendben kért és kapott környezetvédelmi támogatást, amit nem erre használt, és akkoriban az MSZP alelnöke is érintett tulajdonos volt ebben a cégben.

A válaszában nem adott egyértelmûen választ arra, hogy hova kerültek ezek a pénzek. Kérem, hogy a rendelkezésére álló egy percben tegyen erre kísérletet, hogy magyarázatot kapjon a parlament, hova került ez a 70 millió forint. Köszönöm. (Taps az MDF padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap