Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A támogatott módosító javaslatok elfogadása kizárja az ajánlás 2., 5., 19., 25., 26. és 33. számú pontjait.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Az Országgyûlés a támogatott módosító javaslatokat 270 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 7 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyekrõl a Házszabály értelmében még szavazni lehet.

Az ajánlás 24. pontjában Buzás Sándor és képviselõtársai a törvényjavaslat 44. §-ában a törvény 146. § (1) bekezdésének elhagyását javasolják. A rendelkezés a felügyelet helyszíni ellenõrzési jogkörérõl szól. A gazdasági bizottság támogatja, a többi bizottság nem támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 65 igen szavazattal, 201 nem szavazattal, 12 tartózkodás mellett nem fogadta el.

Határozathozatalunk végére értünk.

A zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik az értékpapírok forgalomba hozataláról, a befektetési szolgáltatásokról, és az értékpapír-tõzsdérõl szóló, 1996. évi CXI. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az elõterjesztést T/5055. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/5055/59. és 70. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem önöket, hogy a miniszteri zárszó már elhangzott.

Felkérem Kiss Róbert jegyzõ urat, hogy ismertesse azokat a módosító javaslatokat, amelyek nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, vagy nem feleltek meg a Házszabály rendelkezéseinek, amelyeket elõterjesztõjük visszavont, valamint a kormány által támogatott indítványokat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap