Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Figyelemmel arra, hogy az utolsó napirend elõtti felszólalás is elhangzott, és ha jól hallottam, akkor alig akadt a napirend elõtti felszólalások között olyan megjegyzés, amely ne kívánt volna kellemes karácsonyi ünnepeket, amelyik ne egy békés hangulatot tolmácsolt volna, õszintén remélem - nekem viszonylag szerényebb a kívánságom -, hogy ez a hangulat mai ülésünk további idõszakára is érvényes lesz. (Derültség a kormánypártok soraiban.)

Tisztelt Országgyûlés! Mindenesetre bejelentem, hogy napirend után is vannak hozzászólók, felszólalásra jelentkezõk, mégpedig Varga László képviselõ úr a Fideszbõl, Kapronczi Mihály képviselõ úr, független és Pápai Mihály képviselõ úr a Független Kisgazdapártból.

Tisztelt Országgyûlés! A benyújtott interpellációkat, kérdéseket, azonnali kérdéseket és írásbeli kérdéseket a kifüggesztett napirend mellékleteként megtekinthetik képviselõtársaim, illetõleg a szervezési fõosztályon és a jegyzõi irodában tájékoztatást kaphatnak ezekrõl.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse a benyújtott elõterjesztések tárgysorozatba-vétele ügyében született döntéseket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap