Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem, kíván-e még valaki hozzászólni. Feltételezem, hogy Bihari Mihály neve tévedésbõl jelent meg a monitoron - vagy hozzá kíván szólni? (Dr. Bihari Mihály: Nem, elnézést!) Köszönöm szépen. Kérdezem akkor még egyszer, kíván-e valaki hozzászólni. (Nincs jelentkezõ.) Nem.

A rend kedvéért megkérdezem Keleti György honvédelmi miniszter urat, kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni. (Keleti György nemet int.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Nincs jelentkezõ.) Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a fegyveres erõk részletes bontású létszámáról szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 208 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 68 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

(15.10)

Soron következik az egyházi személyek egészségbiztosítási járulékfizetési kötelezettsége teljesítéséhez szükséges elõirányzat- módosításról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Az emberi jogi bizottság önálló indítványát H/5262. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig H/5262/2. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megadom a szót Gellért Kis Gábor úrnak, az emberi jogi bizottság elnökének, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap