Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem Homoki János képviselõ urat, kíván-e felszólalni. (Dr. Homoki János: Nem.) Nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Felhívom a figyelmüket, hogy a mentelmi jog felfüggesztése a jelen lévõ országgyûlési képviselõk kétharmadának igen szavazatát igényli. Emlékeztetem önöket, hogy a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselõ úr mentelmi jogát az Országgyûlés ne függessze fel.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy felfüggeszti-e dr. Homoki János országgyûlési képviselõ mentelmi jogát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 22 igen szavazattal, 212 nem ellenében, 54 tartózkodás mellett Homoki János mentelmi jogát fenntartotta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik személyi javaslatok megtárgyalása.

Az Országgyûlés elnöke a Házszabály 19. § (2) bekezdés g) pontjának megfelelõen személyi javaslatokat terjesztett elõ H/5325. számon. Ebben az Országgyûlés elnöke Soós Károly Attila korábban megüresedett tagsági helyére az európai integrációs ügyek bizottságába Juhász Pált, a számvevõszéki bizottságba pedig Csikai Zsoltot javasolja. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 287 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a személyi javaslatokat elfogadta.

Engedjék meg, hogy az Országgyûlés és a magam nevében a megválasztott bizottsági tagoknak eredményes munkát kívánjak. (Taps.)

Tisztelt Országgyûlés! Kérem, hallgassanak meg egy jegyzõi bejelentést.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap