Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérem új képviselõtársainkat, hogy írják alá az eskü szövegét, és munkájukhoz sok sikert kívánok. (A megválasztott képviselõknek elsõként gratulálnak: Kuncze Gábor, dr. Szent-Iványi István, dr. Szekeres Imre.)

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy az országgyûlési képviselõk létszáma jelenleg 382 fõ.

Tisztelt Országgyûlés! Morvai Ferenc képviselõtársunk bejelentette, hogy 1998. január 29-ei hatállyal független képviselõként folytatja tevékenységét. Berregi István képviselõtársunk pedig a mai napon jelentette be, hogy kilép a Független Kisgazdapárt parlamenti frakciójából, és õ is független képviselõként folytatja munkáját. (Szórványos taps. - Zaj a Független Kisgazdapárt soraiból.)

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy a Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében a frakcióból kilépett képviselõk bizottsági tagsága a kilépés határnapjával megszûnt.

Tisztelt Országgyûlés! A mai napon napirend elõtti felszólalásra jelentkezett Horn Gyula miniszterelnök úr, megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap