Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintettel arra, hogy több képviselõcsoport nem jelezte hozzászólási szándékát, megkérdezem az elõterjesztõket, hogy kívánnak-e a vitában elhangzottakra reagálni. (Dr. Dávid Ibolya: Ez már tartalmilag megtörtént!) Dávid Ibolya elõterjesztõ képviselõ asszony szerint elhangzott, hogy ez már tartalmilag megtörtént.

Akkor, tisztelt Országgyûlés, szavaznunk kell. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatba veszi-e dr. Boross Péter és dr. Dávid Ibolya képviselõk T/5157. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 80 igen szavazattal, 186 ellenszavazat és 35 tartózkodás mellett az önálló indítvány tárgysorozatba-vételét nem fogadta el.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság és a Fülöp-szigeteki Köztársaság között a kettõs adóztatás elkerülésérõl és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról a jövedelemadók területén Budapesten, 1997. június 13-án aláírt egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatal. Az elõterjesztést H/5331. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Akar László államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap