Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e az elhangzottakkal. Aki igen, kézfelemeléssel fejezze ki! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége elfogadta a javaslatot. Megnyitom tehát az elsõ vitaszakaszt az ajánlás 1-34. pontjai alapján, a visszavont indítványok kivételével. (Senki sem jelentkezik.) Mivel nem kíván senki e szakaszhoz hozzászólni, le is zárom e szakaszt.

Megnyitom a következõt, ami az ajánlás 35-49. pontjáig terjed, a 44. és 47. pontok kivételével. (Senki sem jelentkezik.) Ehhez sem kíván senki hozzászólni, ezért e szakaszt is lezárom, és a következõ vitaszakaszt nyitom meg az 50-87. pontok szerint, a 81. pont kivételével. (Senki sem jelentkezik.) Ehhez sem kíván senki hozzászólni, ezért a vita e szakaszát is lezárom.

Az utolsó vitaszakaszt nyitom meg az ajánlás 88-104. pontjai alapján, a visszavont indítványok kivételével. (Senki sem jelentkezik.) Mivel ehhez sem jelentkezett senki, a vita e szakaszát és a vita egészét is lezárom. Kuncze Gábor belügyminiszter sem kíván szólni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik, tisztelt Országgyûlés, a büntetõeljárásról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/5013. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/5013/1-3. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, s kérem, hogy az emelvényrõl mondják el hozzászólásukat. Kõszeg Ferenc képviselõ úr következne az SZDSZ-bõl, ha jelen lenne. (Kõszeg Ferenc nem tartózkodik az ülésteremben.)

Várnai László képviselõ úr sincs... (Közbeszólások: De igen, itt van.) Akkor megadom a szót Várnai László képviselõ úrnak, MSZP. (Kõszeg Ferenc belép az ülésterembe.) Utána pedig Kõszeg Ferenc képviselõ úr következik.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap