Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Gondolom, a jegyzõkönyvbe majd úgy fog kerülni, hogy Göndör István képviselõ. (Derültség.)

Tisztelt Országgyûlés! Három képviselõtársunk jelezte elõre írásban hozzászólási szándékát, de úgy tûnik, errõl lemondtak, mert nem tartózkodnak a teremben.

Mivel több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, így az általános vitát elnapolom, amelynek folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik az országos területfejlesztési koncepcióról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést H/4960. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/4960/1-5. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tizenöt képviselõtársunk jelezte írásban elõre hozzászólási szándékát. Ezzel azt is mondani szeretném, hogy ennek megfelelõen gazdálkodjanak majd a hozzászóló képviselõtársaim az idõvel.

S engedjék meg, tisztelt Országgyûlés, figyelemmel arra, hogy Kocsis Imre Antal képviselõ úr, az SZDSZ-bõl, kap elsõnek szót, elmondjam azt, hogy tavaly Hollandiában járva a parlamentben voltunk, s egy képviselõ beszélt, és amikor befejezte, a képviselõtársai odamentek hozzá, és virággal köszöntötték. Kiderült, a szûzbeszédét tartotta az illetõ képviselõ. Ha virággal nem is, de jókívánságokkal hadd köszöntsem Kocsis Imre Antal képviselõ urat, és még lesz a hozzászólók között olyan, aki, azt hiszem, szintén szûzbeszédét tartja a területfejlesztési koncepció kapcsán. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

Tehát Kocsis Imre Antal képviselõ úr következik az SZDSZ-bõl s ha Mádi László képviselõ úr nem érkezik meg, akkor Szabó János képviselõ úr következik, a Független Kisgazdapártból.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap