Pusztai Erzsébet Tartalom Elõzõ Következõ

DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Válaszát akár el is fogadhatom, mert megnyugtatónak tartom, hogy nem döntöttek. Aláírás azonban van a pénzügyminiszter úrtól. Itt van egy elõterjesztés, rajta van a neve, ha akarja, utána odaadom, mert lehet, hogy nem tud róla.

Én azt kérdeztem - és erre nem válaszolt -, hogy kinek a megbízására dolgozik a Pénzügyminisztérium. Sajátos egy kormány az, amelyben a Pénzügyminisztérium apparátusa csak úgy, a saját szakállára gondol egyet, és hatalmas ötleteket sorakoztat fel, amúgy egyébként a meghirdetett politikai elképzelésekkel homlokegyenest ellenkezõket.

Az már csak érdekes és elég meglepõ információ volt, hogy államtitkár úr a Kádár-korszakot a demokráciák közé sorolja. Na, ezt még nem hallottam ebben az országban az elmúlt ötven évben! (Mozgás és zaj.) Mindenesetre nagyon remélem, hogy a Pénzügyminisztérium apparátusa a miniszter úr aláírásával együtt ezt az egész anyagot félreteszi, és elõbb legalább az alapkoncepcióban igyekszik megegyezést létrehozni az országban.

Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap