Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára tehát nem kerül sor. Ha senkinek nincs ezzel kapcsolatosan kifogása, akkor a határozati javaslat elfogadásáról dönthetünk. (Senki sem jelentkezik.) Nincs. A határozathozatal következik tehát, tisztelt Országgyûlés.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az 1998. évi országgyûlési képviselõ-választás kampányának költségvetési támogatásáról szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 270 igen szavazattal, 2 ellenszavazattal és 24 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

(17.40)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az 1998. évben két- és többoldalú megállapodások alapján tervezett, országgyûlési hozzájárulást igénylõ csapatmozgásokról, illetve a hazai gyakorló- és lõterek külföldiek által térítés ellenében történõ igénybevételérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és a határozathozatal. Az elõterjesztést H/5355. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Fodor István államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap