T. Asztalos Ildikó Tartalom Elõzõ Következõ

T. ASZTALOS ILDIKÓ ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr, természetesen azt szeretném, de mivel föltette ezt a kérdést a képviselõ úr, azért mondtam el.

Ahogyan képviselõ úrnak mondtam, a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség vezetõje helyettes államtitkári rangban 8 millió forintig vásárolhat magának autót. Opel Vectrája 7,2 millió forintba került. Hogy a prémiumát miért vonta meg a közigazgatási államtitkár, illetve a miniszter úr, annak az volt az oka, hogy Opel Vectra gépkocsiból 6 millió forintért is lehetett volna vásárolni egy megfelelõ, biztonságos és minden tekintetben kielégítõ gépkocsit, és úgy gondolta a minisztérium vezetése, hogy ez egy olyan lépés lett volna a fõfelügyelõség igazgatójától, ami méltánylandó lett volna. Ezért úgy vélték, hogy többek között emiatt sem adták meg neki a prémiumot, és nem fizették ki a jutalmát.

Úgyhogy szeretném a képviselõ urat kérni, a kérdésére adott válaszomat fogadja el, mert a minisztérium elég behatóan foglalkozott már ezzel az üggyel (Az elnök a csengõ megkocogtatásával jelzi az idõ leteltét.), és azt hiszem, önt is megfelelõ módon tájékoztattuk.

Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap