Szili Katalin Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök asszony. Feltételezem, hogy a képviselõ úrnak is - aki egyébként a környezetvédelmi bizottság tagja, és tudomásom szerint ma reggel sem vett részt a bizottsági ülésen, ahol éppen e tárgyban folytak a viták -, elég furcsa gyakorlat lenne az, ha ily módon vitatnánk meg valamennyi módosító indítvány sorsát. Én ezt nem fogom most megtenni.

Viszont visszautasítom a képviselõ úrnak azokat a vádaskodásait, amelyek zárt ajtók mögötti megegyezésekre utalnak, hiszen minden egyes kérdéskörben a kormány képviselõje és magunk is egyeztetéseket folytatunk, hangsúlyozom, a széles körû társadalmi egyetértés és a játékszabályok betartásával.

Kérem a képviselõ urat, hogy ezt a fajta gyakorlatot a jövõben ne folytassa, és hangsúlyozom azt, hogy még nem zárult le ennek a kérdésnek a kezelése, hiszen az 386 képviselõ, illetõleg a képviselõk nagy részének támogatásától függ. Ebben még önök elõtt is ott áll a voksolás lehetõsége.

Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap