Horn Gyula Tartalom Elõzõ Következõ

HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselõ Úr! Nem akarom még egyszer felolvasni, de hadd mondjak két további érvet, illetõleg megjegyzést az ön kérdéséhez. Arra, hogy mi volt egy vagy két évvel ezelõtt, isten bizony nem emlékszem, s feltehetõen majd azzal a miniszterrel kell errõl konzultálni, akire hivatkozik.

Az egyik: Le szeretném szögezni, hogy a Molnál ebbõl az elengedésbõl semmiféle többletnyereség nem keletkezett, hiszen ennyivel kisebbek lettek az árak. Tehát érvényesítette a kedvezményt az árakban, egy alacsonyabb árszintet alakított ki a Mol. Errõl van szó. Elmondtam már az elõbb egy másik kérdés kapcsán ennek a lényegét.

A második: a betervezett '98-as költségvetést semmiféle hátrány nem érte, hiszen az a kétmilliárd forint, ami befolyt volna - hiszen április elsejétõl feltehetõen az egész megszûnik, többek között azáltal, hogy Oroszország tagja lesz a Kereskedelmi Világszervezetnek, illetve belép az energia charta. Ezzel számolt a '98. évi költségvetés, és ennek kétmilliárdja be van tervezve a költségvetésbe, tehát az sem terheli.

De önnek is felajánlom a szakmai magyarázatot Akar László részérõl.

Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap