Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 40-43. pontjai szerint. Megkérdezem, hogy ki kíván felszólalni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát és az egész részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Avarkeszi Dezsõ államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszol. (Dr. Avarkeszi Dezsõ nemet int.) Az államtitkár úr jelzi, hogy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Most soron következik a géntechnológiával módosított szervezetekrõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4754. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/4754/61. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy kívánják-e az ajánlást szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a törvényjavaslat szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közötti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat.

Megkérem Gulyás József jegyzõ urat, hogy ismertesse az egyes vitaegységeket.

(9.50)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap