Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a fiatalkorú munkavállalók munkajogi védelmére vonatkozó szabályok kiterjesztésérõl, a fiatalkorúak munkavégzésére irányuló egyéb jogviszonyok keretében történõ foglalkoztatásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/5386. számon, az oktatási bizottság ajánlását pedig T/5386/5., a foglalkoztatási bizottság állásfoglalásait tartalmazó ajánlást pedig T/5386/6. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok elnökeit, kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Nincs ilyen jelzés.)

Tisztelt Országgyûlés! Kezdeményezem, hogy a részletes vitában az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat az azok között lévõ összefüggésekre figyelemmel egy szakaszban tárgyaljuk. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége elfogadta indítványomat.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a vitában. (Nincs ilyen jelzés.)

Tisztelt Országgyûlés! Miután felszólaló nem jelentkezett, a vitát lezárom.

Megkérdezem Kiss Péter munkaügyi miniszter urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni az elhangzottakra.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap